The Christmas Run'20

The Christmas Run'20

Fees Trail Series

Пътека на здравето гр. Банкя, В близост до Болница за продължително лечение и рехабилитация ВМА, Банкя, Bulgaria

The Christmas Run / Коледното бягане
С това състезание от веригата RunBG Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2020-та година и закриваме дългия и непредвидим сезон на Trail Series. Това ще бъде първото ни събитие с възрастово ограничение на участниците. Всеки навършил 18 г. ще има право на участие. Стартовете ще са разделени на три вълни. Носенето на бъф или маска преди и след бягането ще бъде задължително, а по време на бягането по собствена преценка.

xmas run 2020

 

Кoга: 20 декември
Старт: 11:00 часа (11:00 ч. за 16км, 11:00 ч.  за 11км и 11:10 ч. за 5.5км)
Дистанции: 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 16 км – 375м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши! За целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се любуваме на хубавия чай и вода, както и против COVID-19 и други уроки.

Снимки: KrisoK Photography

С какво е по-различен The Christmas Run? Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат отличени с награди.
Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от магазини SLS. Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали и подаръци от Leya.

sls

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

leya

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS, масажно студио Тяло, Душа, Дух. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават купи, медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ и тениски 
годишен абонамент trail series 2021

научи повече

 

 

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден от Пътеката на Здравето в гр.Банкя.
Такса за участие:
– Редовна – 20лв. при регистрация в drace.bg /15лв за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта – 30лв
– Къса дистанция  – 10лв “Make the short distance great again

– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно
– Годишен абонамент – 200лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер, включва и 50% отстъпка от таксата за Pirin Skyrun и Pirin Vertical). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg
 

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.