Baba Marta Run'24

Fees Trail Series

Паркинг при вец Кокаляне, София, Bulgaria

Baba Marta Run e нашето мартенско празнично бягане от веригата Trail Series. С това бягане затваряме зимната трилогия (Golyam Sechko Run, Malak Secko Run и Baba Marta Run). Събитието ще се проведе в подножието на Лозен планина и в близост до езеро Панчарево. Самият старт се намира в непосредствена близост до ВЕЦ Кокаляне и може да откриете на картата.

Кoга: 16 март (събота)
Старт: 11:00часа
Дистанции: 6 км, 10км, 16км и Детско бягане (1000м)
Денивелация: 6км – 325м D+/ 10км – 493м D+ / 16км – 825м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски път,  туристически пътеки и малко асфалт
bbm24
Защо Baba Marta Run?
 Защото март е месеца на Баба Марта и мартениците, на бялото и червеното.  През март идва астрономическата пролет и се надяваме  да забележим и първите щрихи на този прекрасен сезон – пролетни цветя, зелена трева и първите зелени листа по дърветата. Нека направим мартенското издание още по забавно, обличайки се с цветовете на Баба Марта.

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши, за целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се буваме на хубавия чай и вода.

На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.

TАКСА УЧАСТИЕ: 
– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта  35 лв. (без заявка през drace.bg)
– Детско бягане – безплатно (1000м)
– ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ – 250лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? С крайградски автобус 1, 3 до спирка Кокалянско Ханче или се организирайте с други участници във фейсбук събитието и да пътувайте заедно.

ТРАСЕТА и GPS следа
16км –
 https://drace.bg/track/baba-marta-run-16km-2
10км – https://drace.bg/track/baba-marta-run-10km-0
6км – https://drace.bg/track/baba-marta-run-6km-0