7 Hills Run'23

7 Hills Run'23

Fees Trail Series

Параклис св. Петка Търновска, с.Желява, Bulgaria

7 Hills Run е  априлското предизвикателство на Trail Series. Събитието се провежда по едно от най-предизвикателните и живописни трасета в календара на Trail Series. С годините дългата дистанция си е спечелилa прозвището “7 Hells Run”. Старта е на 24 км североизточно от София, в село Желява, намиращо се на южните склонове на Стара планина и в непосредствена близост до София.

Кoга: 2 април (неделя)
Старт: 10:00часа
Старт 26км – 9:00 часа (само за 26км / контролно време за първата обиколка от 13км – 2:00 часа)
Право на участие: Лица навършили 18 години
Дистанции: 6 км, 12км, 18км и 26км (без детско бягане)
Денивелация: 6км – 199м D+/ 12км – 626 D+ / 18км – 819м D+ / 26км – 1252 D+
Получаване на стартови номера в деня на старта от 8:30ч до 9:50ч и 8:00 до 8:50 за дистанцията от 26км.
Подкрепителен пункт: На старт-финала и на километър 5.5км, 13км и 18.5км. (Дистанцията от 6км е без подкрепителен пункт.)
Настилка: горски път, туристически пътеки

КАНЧЕ – Намаляме употребата на пластмасови чаши, за целта ви приканваме да си носите канче/чаша/друг съд за многократна употреба, за да пазим природата и да продължим да се буваме на хубавия чай и вода.

Къде се намира трасето? На 24 км. по пътя от София за Ботевград, между селата Яна и Елешница на 1 км от автомагистрала “Хемус”. Там се е сгушило малкото китно шопско селце Желява. То е разположено в полите на западна Стара планина – изходен пункт по туристическия маршрут за връх Мургаш, където са разположени едноименнатата хижа и метеорологична станция.
 

7hills

Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от верига магазини SLS. Наградите (5 броя) се раздават на лотариен принцип по време на награждаването. (Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали  и торба  с вкусотии от Leya и The Barbarian.


На Trail Series може да откриете вкусотиите на Leya и The Barbarian

ТАКСА УЧАСТИЕ:

– Редовна – 25 лв. при регистрация в drace.bg /20 лв. за студенти/учащи/пенсионери и медицински лица/
– В деня на старта  35 лв. (без заявка през drace.bg)
– ***Такса 26км (Редовна – 35 лв / В деня на старта – 45 лв. Отнася се само за дистанцията от 26км – Hard Core Edition) 
– ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ – 250лв (включва персонализирани VIP стартови номера, брандирана тениска от Sign Sport, не чакаш никога на опашка за номер). За повече информация относно абонамента пишете ни на info@trailseries.bg

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта? До с.Желява се движи автобус 118 или с личен автомобил. Организирайте се с други участници с помощта на фейсбук събитието и пътувате заедно.