Коледно Благотворително Бягане

Коледно Благотворително Бягане

Южен парк, София, Bulgaria

Коледно благотворително бягане "Бягай, за да може да бяга и Тя!"
КОЯ Е ТЯ?

Това прекрасно малко момиче. 2-годишната Нарин е племенничка на Ahmed Pyuskyullyu, познат в бегаческите среди като Фараона. Диагностицирана е Детска Церебрална Парализа и се нуждае от спешна рехабилитация и невростимулация в специализирания център за деца с неврологични заболявания RIBEM в Истанбул, Турция.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА СЪБИТИЕТО?
Целта е набиране на средства чрез благотворителна инициатива и бягане, които ще се проведат на голямата поляна в северната част на Южния парк на 9.12.2018 с продължителност 6 часа. Началният час от 10:00 не е задължителен, като всеки може да се включи в удобен за него момент в рамките на тези 6 часа. Капитаните на отборите ще присъстват там и ще можете да бягате, ходите или разговаряте с тях.

КАКЪВ Е ФОРМАТЪТ НА СЪБИТИЕТО?
• Всеки желаещ да се включи, може да участва, като се включи по всяко време, с внасяне на символичната такса от 10 лв., след което ще получи номер, оцветен различно според отбора, в който желаещият желае да се включи. Няма ограничение на броя отбори, в които може да се участва. т.е. всеки има право да участва и за другите отбори, като получи съответния нов номер. С този номер ще може да помогне за класирането на своя отбор като навърти неограничен брой обиколки с дължина от около 650 метра.
• Освен това пред всеки от символичните капитани, които ще са начело на собствен отбор, ще има дарителски кутии, където всеки (бегач или минувач) ще може да дари, каквато сума пожелае
• Дарената сума във всяка кутия на капитаните влиза в класирането на различните отбори
• Дава се по 1 точка за всяка обиколка (650 метра)
• Дава се по 1 точка за всеки дарен лев в кутията

ОТБОРИ
Kiril NikolovKrasse GueorguievAntonia GrigorovaKalin StoyanovAlexander SpasovMaria Miteva Nikolova и Todor Dimitrov вече се присъединиха като капитани на отбори. Очакват да се включите към тях! 
Моля препратете линка към събитието на приятели, познати, роднини!
-----------------------
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
IBAN :BG40 FINV 9150 1317 2329 25
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Narin Ayvaz