Xmas Run

Xmas Run

Такси условия Trail Series

Path of Health 1320 Bankya Bulgaria, Пътека на Здравето , Банкя, България

The Christmas Run / Коледното бягане организирано с подкрепата на Doppеlherz – Магнезий 500С това състезание от веригата RunBG Trail Series слагаме празничен завършек на календарната 2017-та година и откриваме сезона на зимното бягане.

Кoга: 17 декември
Старт: 11:00 часа
Дистанции: За деца (1000м), 5.5км, 11км и 15км
Денивелация: 15км – 544м D+/ 11км – 250м D+ / 5.5км – 125м D+
Получаване на стартови номера
В деня на старта от 9:00ч до 10:30ч
Настилка: горски пътеки и алеи

С какво е по-различен The Christmas Run? Заради настъпващите коледно-новогодишни празници, това ще бъде най-забавното издание, в което ще бягаме дегизирани като коледни герои. Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, елена Рудолф или други коледни герои, оставяме вашето въображение да заработи. Най-добрите превъплащения, ще бъдат наградени с награди от  Doppеlherz
xmas run


Подари Garmin, зарадвай бегач е нашата съвместна кампания съвместно с Garmin България, с която искаме да зарадваме бегачите за коледните и новогодишни празници. За да се възползвате от промо цените за часовници от сериите forerunner и fenix 5 използвайте промо код xmasrunbg като коментар в сайта на Garmin или  на място в магазините (София, Бул. “Асен Йорданов” 4-В и Бул. “Васил Левски” 80А).
give a garmin
Награди: За това състезание материалните награди са осигурени от Doppеlherzмагазини SLS иCompressport.Наградите се раздават на лотариен принцип след края на състезанието.(Всеки има равен шанс да спечели без значение на класирането). Първите три мъже и жени във всяка дисциплина получават медали изработени от Ceramic Studio Герман.
xmas run map

Подкрепителен пункт с безплатни продукти на Doppеlherz  – Допелхерц Магнезий 500, разтворими мултивитамини от А до Я и Калций, вода, чай, банани, сушени плодове и други коледни изненади.

Къде ще се проведе състезанието?  Старта ще бъде даден в курортното градче Банкя, намиращо се в непосредствена близост до София.
Такса за участие:
 Ранна 15лв до 13 декември ако платите он-лайн през ePay
– Редовна 20лв./ 15лв за студенти/учащи и медицински лица
– На място БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в drace.bg 25лв
– Деца до 14 години и доброволци от предишни състезания – безплатно

Как да стигнем до старта? Автобус 47 /може да бъде хванат от метро станция Сливница /. Организирайте се с други участници с помощта на  фейсбук събитието и да пътувате заедно.

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на:info@trailseries.bg или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Facebook събитие – тук